Alting lige om hjørnet

I Ullerød kan man næsten ikke bo mere centralt – både i forhold til natur og byliv. Naturen har altid ligget i området, men i løbet af de senere år har den naturskønne forstad til Hillerød undergået en nænsom urban udvikling, stadig med naturen som det altoverskyggende omdrejningspunkt. KEJSERHAVEN fuldender det nye boligområde i Ullerød med både indkøb og offentlig transport i gåafstand fra boligerne.

Natur i kejserlige klæder

KEJSERHAVEN er omkranset af de smukke Kejserlindetræer, som er med til at understrege boligernes nærhed til naturen i Ullerød. Områdets mange frodige, grønne nuancer i bl.a. Gribskov og Store Dyrehave byder på smukke naturoplevelser til fods, udfordrende løbe- og cykelruter, og det rige dyre- og planteliv ved nærliggende Arresø og Esrum sø er næsten et must at opleve om bord i kano, kajak eller robåd.

 

Lærdom fra A til Z

Vuggestuer, børnehaver og skoler ligger alt sammen i kort afstand fra KEJSERHAVEN, og med pasningsgaranti i Hillerød er man rigtig godt på vej som børnefamilie i området. For større børn, unge og videnbegærlige voksne er der ikke langt til korte og længere videregående uddannelsessteder – gymnasier, handelsskole, teknisk skole, pædagogseminarium, VUC, laborantskole og Pharmakon.

kejserhaven-omraadet_7
netto

Bold, sved og årer…

Få skridt fra KEJSERHAVEN står næsten alle sports- og fritidsaktiviteter i kø. Fitnesscenter, svømmehal, badmintonhal, tennisbaner, stadion og listen fortsætter. Uanset hvad familien måtte drømme om at gå til, slå personlige rekorder i eller blot nyde som en fælles udflugt, så findes det med garanti i Ullerød og Hillerød – også til vands!

 

Parkering og infrastruktur

Til Kejserhaven hører et antal parkeringspladser, som alle er placeret på terræn omkring bebyggelsen. Fra boligerne er der ikke langt til Hillerødmotorvejen, som sikrer effektiv transport til og fra jobbet med bil. Desuden stopper flere buslinjer i området, hvilket bl.a. sørger for nem adgang til Hillerød Station, som ligger ca. et kvarter på cykel fra boligområdet.