/*54745756836*/

Lys, rummelighed og udsigt

Uanset om man ejer eller bor til leje i KEJSERHAVEN, er gennemlysning, gode rumdelinger og masser af lys og luft en del af boliglivet. Alle lejlighederne er indrettet med gedigne materialer med fokus på funktionelle hverdage og plads til hyggelige fridage.

Det lyse køkken/alrum er boligens samlingspunkt – her kan familien være sammen og samtidig beskæftige sig med hvert sit. Køkkenets stilrene, hvide flader og de mange moderne bekvemmeligheder topper madlavningen op med lidt ekstra lækre krydderier til smagsløg i alle aldre, og badeværelserne har både vaskemaskine og tørretumler – og selvfølgelig gulvvarme under de elegante klinker.

Boligernes smukke egetræsgulve understreger den nordiske stemning, og de store vinduespartier lader lyset strømme ind i rummene.

De viste billeder er foreløbige visualiseringer af, hvordan bygningerne, lejlighederne og opholdsområder forventes at se ud, når området er færdigudviklet. Sælger er ikke ansvarlig for visualiseringerne, og de detaljer der vises. Der tages forbehold for fejl og ændringer. Visualiseringerne er kun til inspiration og ikke en del af kontraktgrundlaget ved et eventuelt køb af en bolig i projektet.