Enkel og holdbar arkitektur

KEJSERHAVEN er tegnet af ét af landets mest anerkendte arkitektfirmaer, Årstiderne Arkitekter, som er dybt forankret i den skandinaviske arkitekturtradition, hvor især materialiteter, lys og nøje fokus på brugerne af boligerne har stor betydning.

Arkitekturen er baseret på enkelthed og holdbarhed og opføres i langtidsholdbare materialer – og med optimale udsigts- og lysforhold i hver enkelt bolig.

Gedigne teglsten i dekorativt samspil

Bebyggelsen breder sig ud på fem bygningskroppe, hver med sit helt eget arkitektoniske facadeudtryk. Tre af KEJSERHAVENs fem boligblokke opføres i smukke, gedigne kvalitetsteglsten i forskellige farvenuancer, hvor soklerne på husene får én nuance og resten af murværket en anden. Soklernes højder varierer og bruges dermed som et dekorativt motiv på tværs af det enkelte hus’ fire facader. Teglenes farver spænder fra brune og rødlige, til lysegrå, mørkegrå og næsten sorte.

Genialt genbrug gør smukt murværk

De to øvrige boligblokke opføres i genbrugsmursten fra et af bygherres andre projekter. De i alt ca. 140.000 recycled mursten skal beklæde facaderne på de to huse – og dermed lever stenene videre i en ny historie og bringer samtidig liv og sjæl til det arkitektoniske udtryk. Desuden bidrager anvendelsen af de nænsomt rensede genbrugsteglsten til besparelser på det samlede Co2-regnskab – unikt og bæredygtigt.

KEJSERHAVEN markerer sig således arkitektonisk i terrænet, som en stærk familie, der står sammen i et helt særligt fællesskab.

Fællesskab med højt til himlen

KEJSERHAVENs gårdrum åbner sig mod omgivelserne med små hyggelige gangstier, som skaber forbindelser på kryds og tværs. Små zoner med siddemiljøer og plads til leg etableres mellem stierne, ligesom stuelejlighedernes private haver afskærmes nænsomt i gårdrummet. Grønner græsser, frodige beplantninger og små dyrkningshaver giver oplevelsen af et hyggeligt lille parkområde, hvor fællesskabet kan gro og nydes, og hvor man samtidig kan finde ro og stilhed til private stunder med fordybelse.

De viste billeder er foreløbige visualiseringer af, hvordan bygningerne, lejlighederne og opholdsområder forventes at se ud, når området er færdigudviklet. Sælger er ikke ansvarlig for visualiseringerne, og de detaljer der vises. Der tages forbehold for fejl og ændringer. Visualiseringerne er kun til inspiration og ikke en del af kontraktgrundlaget ved et eventuelt køb af en bolig i projektet.

Højt at klatre, blødt at falde

Som en del af projektet KEJSERHAVEN etableres en stor legeplads for hele områdets mange børnefamillier. Legepladsen ligger ved KEJSERHAVENs sydøstlige hjørne og etableres bl.a. med gynge og sjove og udfordrende klatre- og balanceelementer – alt sammen i rustikke og miljøvenlige materialer. Her er der sjovt at være – uanset årstiden!